söndag 8 januari 2012

Tagliatte med lövbiff och svamp

400 g Tagliatelle
500 g lövbiff
1 vitlöksklyfta
ca 10 färska champinjoner
2 msk smör
2 msk vetemjöl
2,5 dl buljong
1 dl matlagningsgrädde
2 tsk soja
1,5 msk fransk senap
0,5 tsk dragon
Salt och peppar


Hacka vitlöken fint och strimla köttet och skiva champinjonerna.
Fräs vitlöken gyllenbrun i smöret.
Lägg ner kött och svamp och låt fräsa någon minut.
Strö över vetemjöl och rör om.
Tillsätt buljong, grädde, senap, soja och dragon.
Smaka av med salt och peppar.
Låt sedan puttra i ca 5 minuter.
Koka under tiden pastan.
Servera pastasåsen över tagliatellen.
Strö gärna över parmesan.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar