4 port
300 g kycklingfilé
400 g valfri pasta
1-2 gula lökar
1 purjolök
2 vitlöksklyftor
1 påse babyspenat (ca 70g)
2 burkar Cremé Fraiche - Karl-Johan svamp och Timjan & Citron
200 g champinjoner
100-150 g riven ost
Koka pastan enligt anvisningen. Häll av vattnet och ställ åt sidan.
Tärna kycklingfilén och stek den i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar.
Hacka löken, skiva purjon och finhacka vitlöken. Stek löken tillsammans utan att de tar färg.
Vänd ner den sköljda babyspenaten och i löken och salta och peppra efter smak.
Skiva champinjonerna och bryn dem lätt.
Blanda sedan Cremé Fraiche burkarna med allting. Blanda väl.
Vänd sedan ner den kokta pastan.
Häll allting i en ungsform och häll över riven ost.
Grädda i 225 grader i ca 20 minuter så att den får fin färg.
Servera med en god sallad!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar