1 rund färdigkavlad smördegsbotten
250 g djupfryst spenat
2 msk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
200 g bacon el. skinka
2 gula lökar
4 ägg
1 dl riven lagrad ost
1 dl gröna urkärnade oliver
hackad persilja
375 g naturell Keso
Tina spenaten och krama ur vätskan. Fräs spenaten och salta och peppra.
Skär baconet i bitar och stek det knaprigt
Skala och finhacka löken och stek den mjuk
Vispa samman äggen och tillsätt riven ost, oliver, persilja och Keso. Blanda i spenat, bacon och lökblandningen. Rör om ordentligt.
Smörj ett ugnssäkert fat. Klä fatet med smördegen och häll i fyllningen och grädda i nedre delen av ugnen i 30-35 minuter på 175-200 grader.
Källa: Mamma
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar